familie, vrienden scholen, personeelsfeest

WORKSHOPS

 

Het is altijd bijzonder leuk een workshop te organiseren voor een feestlijk samenzijn of gewoon als mensen samen iets willen ondernemen. De creativiteit, het materiaal en het samen met elkaar iets doen, is een bijzonder fijne combinatie. 

Voor wie is het? Eigeniijk voor iedereen van jong tot oud.

Een moeder van in de 70 met dochters en schoondochters, een opa met al zijn kleindochters, 5 vriendinnen die de 50e verjaardag van één van hen vieren, 2 zusje en een broer en tot slot een echtpaar dat samen creatief aan de slag wilde. Kortom diverse gezelschappen genieten van deze workshops. 

 Wat doe je dan tijdens zo'n workshop zul je je afvragen?      

Je ervaart hoe het is om te draaien op de draaischijf, iets dat over het algemeen heerlijk wordt bevonden. Daarnaast maak je een creatie voor jezelf. Ik help je hierbij. Daarnaast is het voor een jarige leuk om een gezamenlijke schaal ofzo te maken indien dit van toepassing. Een workshop duurt 2 uur. 

Een workshop voor bedrijven of scholen:

                                                                  Ik bezoek scholen en bedrijven. Ik draag zelf zorg voor de groep die naast het draaien, een creatie met de hand maakt. Een ervaren cursist zorgt voor het draaien op de draaischijf. Na 4 weken staat alles gebakken en geglazuurd klaar om gehaald te worden. 

Wat zijn de kosten van een workshop?

-  Workshops familie's, vrienden 45,00-- p.p.indien je werk ook geglazuurd moet worden dan komt er per groep 5,00 € bij. 

-  Workshops bedrijven en scholen prijs in overleg.

 Heb je vragen over de workshops of wensen hieromtrent, laat het mij dan even weten en mail mij. 

Hartelijke groet,

Kiki 

 

 

 

 

 

verzorgd door Cubiso