Uitdaging

Werken in opdracht is voor mij elke keer weer een uitdaging. Ik neem de tijd om de vraag op mij in te laten werken. Vervolgens ontstaat een creatie in mijn hoofd en overleg ik met de opdrachtgever. Praktische elementen neem ik natuurlijk ook mee.  

Mocht je je geliefde of iemand in je directe omgeving willen verrassen, dan kan dit met een schaal of een hele andere creatie. Uniek is het altijd.

Samen bespreken we wat globaal de bedoeling is, ook de kleur van het werk is in overleg. Het is belangrijk je te realiseren dat klei (zeker een beeld) lange tijd nodig heeft om te drogen, dus kom op tijd langs.

Voor een beeld luidt het advies twee tot drie maanden van te voren. Voor een andere vorm een maand tot zes weken.

Een grafkei of eigen urn horen ook tot de mogelijkheden. We overleggen samen wat de wensen zijn. Vervolgens neem ik de tijd om de prijs en het ontwerp te overwegen. Dan neem ik contact met je op over hoe lang ik vermoed dat het gaat duren. 

De prijs hangt af van de opdracht en tijd die ik ermee bezig zal zijn. Over het algemeen schommelt deze tussen de 125,--€ en 900,-- €. Ik geef voor ik begin een indicatie van de prijs.

 

verzorgd door Cubiso