Cursist aan het woord

Ik zit al een paar jaar bij Kiki op keramiekles. De sfeer is goed en er is veel ruimte voor je eigen ideeën. Maar als je even begeleiding nodig hebt staat Kiki ook voor je klaar. Lekker met je vingers in de klei, daar krijg ik volop energie èn rust van. Ik heb zelf gewrichtsproblemen in mijn handen en kan dan ook niet a.d. slag met draaien. Handvormen gaat prima en is zelfs goed voor de conditie van mijn vingers! En kun je een keertje niet op het vaste tijdstip? Dan mag je het in overleg op een ander tijdstip komen inhalen. Yvonne B.

Naar aanleiding van een krantenartikel over het werk van Kiki kwam ik jaren geleden met haar in contact en voor ik het wist draaide ik naar hartelust wekelijks mijn aardewerken potten in alle vormen en maten. Wat een heerlijke vrijetijdsbesteding! Het was iedere keer weer spannend om te zien waar al het harde werken achter de draaischijf toe leidde. Eigenlijk werk ik steeds verrast door het eindresultaat(qua vorm, verhouding, kleur en glans). Kiki is een docent met een gouden randje. Ze weet als geen ander wat er nodig is om je op je gemak te voelen. Ze zorgt voor een prettige en veilige werkomgeving, inspireert door gewoon zichzelf te zijn en geeft ruimte voor veel eigen inbreng. Ze is bescheiden maar gedreven, houdt van haar vak, doceert met humor en dat straalt af op haar cursisten. Hanne v. E. 

Ik heb de lessen bij Kiek Keramiek ervaren als ontspannend, stimulerend & inspirerend. Kiki heeft gevoel voor humor en geeft op een ongedwongen en enthousiaste manier vakkundig les. Carla B.

Iedere woensdagavond verheug ik mij op een avond Keramiek. Voor mij een avond waar ik creatief bezig kan zijn met klei, waarbij Kiki je op ontspannen wijze meeneemt in haar kennis van het materiaal en je zelf de techniek laat beleven en eigen leert maken. Daarnaast is het ook nog eens een leuke plek, waar niet alleen ruimte is voor veel creativteit , maar zeker ook voor gezelligheid.  Laura N. 

"Vandaag eten geserveerd op mijn eerste gemaakte bordjes. Bedankt Kiki, voor de superleuke en leerzame lessen." J.L.

WORKSHOPS:We zijn het er allemaal over eens dat het een leuke, gezellig workshop was. Je hebt veel geduld en leuke ideeën. We waren best een druk team maar je ging over gezellig in mee. Onder het genot van een lekker kopje koffie en wat lekkers erbij, hebben we mooie dingen gemaakt. Alsnog dank namens de hele club. 

 

 

verzorgd door Cubiso